KM mellomdistanse (26.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bymarka
Arrangør: Oddersjaa
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.72 km
Tid: 39:46
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 176
Ønska å få ei god mellomdistanseøkt før NM neste helg, så prøvde å løpe hardt fra start. Forberedt på motbakker i starten siden starten lå såpass langt ned, og det viste seg å stemme.

Grei flyt på de første kortstrekkene. Drifta litt langt høyre og inn i et steinområde før jeg kom meg ned til stien på 5.strekket. Greit videre til 9., før mye gikk skeis til 10. Så på å løpe rundt til venstre og utnytte stiene, og burde nok kanskje gjort det, men bestemte meg for å prøve å følge søkket under ledningen opp til stien. Det var en dårlig idé, og skjønte etter noen meters kjemping at jeg måtte prøve å kravle meg litt lenger opp i lia. Kjørt i beina da jeg fikk kravla meg opp, og planen om å runde det høyeste kollepartiet litt gikk også i vasken på et eller annet tidspunkt. Klarte å få beina litt i gang igjen da jeg kom over toppen, og fikk kryssa søkket og stien og kravla meg opp i posten.

Prøvde å utnytte berg i dagen på det neste strekket, men vet ikke hvor vellykka det var, siden mine slitte knottpigger ga lite feste på det våte berget. Satte meg litt fast i myra på vei ut av 11., men ellers greit til 13. Vurderte ulike alternativer til 14., men endte med å gjøre det maksimalt enkelt, og må innrømme at jeg stort sett løp på lokalkunnskap da valget var tatt.

Kortstrekkene på slutten gikk greit, bortsett fra at jeg hekta kartet i et tre på vei mot 17. Vurderte om jeg huska avslutningen godt nok til å løpe til mål uten kart, men valgte å klatre opp igjen og hente det.

Veldig vanskelig å si hvor bra eller dårlig løpet egentlig var. Følte gjennomføringa stort sett var grei bortsett fra 10.strekket. Fysisk var beina fortsatt litt lemstre etter økta på torsdag, og følte aldri jeg fikk opp noe fart (noe kilometertida bekrefter (selv om det ser verre ut enn det var i resultatlista, der løypelengden er satt for kort, hadde ca. 10min/km)), men synes jeg klarte å presse meg ganske bra, og det var vel egentlig ikke så mange andre som fikk opp noe særlig fart i disse løypene heller.
Vis kommentarer (0)
 
KM mellomdistanse (26.08.2023) KM mellomdistanse (26.08.2023)