Kortdistanse Kvarenes (18.10.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvarenes
Land: Norge
Distanse: 2.85 km
Tid: 29:08
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 170
Ei gammel KOK-trening. Planen var å gjennomføre moderat hardt, dvs omtrent som ei terskeløkt, men uansett la o-teknikken styre farta.

Valgte i dag å løpe med briller istf linser pga en liten skade på øyet, selv om jeg visste dette kunne bli utfordrende i såpass vått vær. Kunne selvsagt løpt med ei linse (og null dybdesyn), men synes også det var greit å beskytte øyet litt, siden øyerefleksen erfaringsmessig ikke er tipp topp når øyet har fått seg et lite risp. Men kan vel røpe såpass at det ikke var så mye jeg så etter hvert.

1) Litt forvirra av en ny sti ut fra start og nølte en del.
2) Følte jeg kom greit i gang, men klatra unødvendig midtveis da jeg trodde jeg var litt lenger til venstre.
3) Bra fram til jeg ble litt desorientert av noe jeg trodde var en skrent da jeg kom ut på myra før posten.
4) Ny hogst ned den første lia. Runda kanskje litt mye.
5) Kom meg raskt ned til kolleenden, men sleit litt med å få oversikt derfra. Begynte nå for alvor å slite med synet, og var kommet inn i den onde sirkelen dogg->stopp for å lese kartet->mer dogg->osv
6. 7 og 8) Neppe vakkert å se på for den som driver med sånt. Føltes som nattorientering med pennelykt. Men fant da fram.
9) Mye knot ut til veien. Klarte ikke finlese kartet på stien før posten, og siden forsøkene på å tørke bort vann/dogg med hender/ermer som også var relativt våte, ikke var spesielt vellykka, gadd jeg ikke mer.

Så kort oppsummert ikke ei givende økt o-teknisk, men den funka som terrengtilvenning for beina, og dagens opptur var at beina funka såpass bra som de gjorde til terrengløping (forsåvidt en del å gå på mtp løpsfølelse og styrke, men er foreløpig fornøyd bare de ikke gjør vondt).
Vis kommentarer (0)
 
Kortdistanse Kvarenes (18.10.2019) Kortdistanse Kvarenes (18.10.2019)