VM mellom kvalifisiering (13.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Knatterudfjellet
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.3 km
Tid: 29:23
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 173
Planen var å løpe kontrollert teknisk, men prøve å likevel være bra offensiv så jeg ikke ble for passiv heller. Fysisk var planen å løpe hardt, men kontrollert, dvs holde igjen litt i motbakkene, og ikke gå i kjelleren på slutten hvis ikke gjennomføringa mi til da tilsa at det var nødvendig.

Gjennomførte etter planen store deler av løpet, men noen feil midtveis og på slutten som må lukes vekk til finalen.

5) Dro bevisst ned til venstre for de første søkkene på tvers. Ble imidlertid forvirra da jeg traff en stor skrent, og lurte på om jeg kunne ha havna helt oppe på høyresida av streken. Så imidlertid verken to søkk eller myr da jeg kom ned, og ble for alvor usikker på hvor jeg var. Trodde imidlertid så at jeg passerte over høydepunktet, og fortsatte til et søkk på tvers. Ble stående og speide opp og ned uten å se noen post. Så at det var et søkk i ringkanten også, og tenkte derfor at jeg kanskje skulle videre. Fortsatte litt til, og fikk øye på posten oppe til høyre. Tapte totalt sett ca 20 sek på dette strekket.
7) Grei start, og hadde kontroll med søkket til venstre for meg cirka midtveis. Fikk imidlertid aldri tak på søkk/skrenter til høyre for meg litt seinere, og fikk noen katastrofetanker om at det kunne ha vært sistnevnte søkk jeg så, og at jeg dermed var i ferd med å komme for langt/for langt opp. Kikka nedover, og fikk øye på kollen til venstre for streken. Brukte imidlertid litt tid før jeg ble sikker på at det var den riktige kollen jeg så. Men burde jo uansett brukt denne kollen mer aktivt i utgangspunktet. Tapte ca 15 sek.

På slutten tapte jeg litt på at jeg ikke var god nok til å gjennomføre planene mine. Merka at det skjedde, men lot det skje fordi jeg likevel følte jeg hadde god kontroll på hvor jeg skulle. Men dumt å løpe lenger enn man må når ikke løpbarheten er bedre.

10) Hadde tenkt å løpe opp mellom stup og skrent etter hogstfeltet. Så oppgangen, men skjønte litt for seint at det var der jeg egentlig hadde tenkt meg opp. Tapte ca 20 sek.
12) Hadde tenkt å løpe rett på, men ble forleda av at det var et fint stråk litt mot venstre, og tenkte at jeg kan jo bare følge stien, men tapte ca 10 sek.
13) Tapte nok noen få sek også på å dra så mye høyre opp på stien.
Vis kommentarer (0)
 
VM mellom kvalifisiering (13.08.2019)