Nattfellesstart Rørfjell (23.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Rørfjell
Arrangør: FSK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.07 km
Tid: 41:44
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 167
Fokus på å ha kontroll på egen orientering, og stole på kompass og planer. Skulle også være tålmodig, men offensiv i forhold til andre løpere.

1 (48) Så kjapt av jeg ville ut på veien, men stod noen sekunder i total forvirring før jeg skjønte at jeg holdt kartet opp-ned. Kom dermed litt på etterskudd, men bestemte meg for å ikke stresse, men orientere bestemt og prøve å utnytte ryggene foran meg til å jobbe meg framover i feltet. Grei kontroll via de to gule kollepartiene.
2 (32) Greit å ta posten fra venstre, men tok kanskje litt hardt i.
3 (37) Løp helt rundt hovedsaklig for å få anledning til å varme en bunnfrossen kompasstommel, men kom samtidig opp i tet i kortløypa - men så et par lykter komme bak inn mot posten. Retning fra kraftledningstolpen.
4 (35) Greit til kollen rett før ringen, men litt dårlig retning derfra og kom litt høyt.
5 (51) OK
6 (33) Ble litt usikker av ny hogst, og nølte til jeg innså at det var så kort at kompasskurs burde holde for å treffe posten.
7 (39) Dårlig første del av strekket. Kom for langt til høyre selv om jeg hadde planlagt en liten venstresving. Veldig uframkommelig ved ravinene før veien. Greit inn i posten.
8 (41) Vurderte å bruke sti til høyre eller venstre, men syntes det så litt usikker ut å treffe disse, så valgte rett på. Grei gjennomføring.
9 (44) Greit, men kanskje littegrann nølende
10 (47) Bra, stolte på kompasset

Totalt sett for det meste solid gjennomføring. Fornøyd med retningløpinga og at jeg klarte å stole på kompasset på mange av strekkene.
Vis kommentarer (0)
 
Nattfellesstart Rørfjell (23.11.2018) Nattfellesstart Rørfjell (23.11.2018)