O-intervall Eidjord (13.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Eidjord
Arrangør: TJ/Håvard
Land: Norge
Distanse: 3.88 km
Tid: 41:34
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 165
Fokus på forenkling og blikkbruk, og etter hvert gode retninger, da det også viste seg nødvendig.

Greit første drag. Sikta meg egentlig inn på feil kolle til 1.post, men skjønte det før jeg tapte noe særlig på det.

Dårlig 2.drag. Fornøyd med at jeg ikke gikk i fella og slapp meg ned i dalen ut fra start, men inn mot post 3 ble jeg altfor opptatt av alt jeg ikke syntes stemte, i stedet for alt som faktisk stemte (blant annet de 3 kollene med skrenter rundt meg). For dårlig til å bruke fyrtårn første del av neste strekk, men lot meg greit fange opp av søkket ved posten. Skulle bare runde litt ut av post 4, men det ble visst litt for mye.

OK 3.drag: Kom på forskudd med strekkplanlegginga, fikk på plass retningene, fikk opp blikket og stolte på planene.

OK og god blikkbruk første del av strekk 9, men inn mot posten hang jeg meg opp i noen kurvedetaljer i stedet for å stole på kompasset, og bare bikke over kanten og ned i posten. Irritert på meg selv, og skjerpa meg igjen til 10.

5. draget ble igjen ganske bra. Retning, plan og blikkbruk fungerte greit, og syntes jeg fant en fin balanse mellom forenkling og finorientering. Eneste større "feil" at jeg stoppa noen sekunder på 13.post før jeg skjønte at det var et strekk til.

Ikke flink nok til å bruke blikket til å finne et bra trasé ut fra startpost på 6.draget, men ellers greit.

La meg ned til post 17 for å unngå den steinete lia. Greit inn i 17. og videre til 18., men litt nøling inn i 19. før jeg skjønte hva som var riktig høydepunkt.

Alt i alt litt for varierende, men iallfall fornøyd med stigning utover i økta. For dårlig til å etablere grunnretning og stole på planene på en del strekk i starten. Førstnevnte fikk jeg greit på plass i løpet av økta, mens sistnevnte må fokuseres mer på neste gang - selv om dette forsåvidt også var greit eller bra på en del strekk i dag.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Eidjord (13.11.2018) O-intervall Eidjord (13.11.2018)