NM langdistanse Asker (11.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bertelsmyråsen
Arrangør: Asker SK
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 10.48 km
Tid: 73:12
NM langdistane i Asker. Jeg starta helt først i H17-18. Løper egentlig et veldig bra løp, men klarer ikke å holde hodet kaldt mot slutten... ramler ned fra 8. plass til 24. plass.

S-1: God retning og har kontroll på hvor jeg krysser stiene. Bruker den lille myra som siste sikre.
1-2: Solid retning. Holder meg litt oppe i hogstfeltet før jeg krysser juvet. Litt usikker inn i posten og løper 4 meter forbi før jeg ser den. +15 sek
2-3: Velger å løpe mest mulig rett på. hadde egentlig tenkt å løpe på andre siden av vannet, men tok en spontanavgjørelse. Legger med ned i myra for en sikkrere inngang. Ligger på 5. plass her.
3-4: Ikke bestemt nok på retning og må sjekke den store kolla før posten. +30 sek
4-5: Bruker lang tid på å bestemme meg for veivalg. Ender på langt rundt venstre som ikke er det beste. Er tung i beina og det går ikke fort nok på stien. God og sikker inngang via myrene. Taper 4.40 til beste tid.
5-6: Bra
6-7: Dette var et av strekke jeg hadde analysert på forhånd. Har god kontrol hele veien.
7-8: Vanskelig å komme ned stupet etter posten. Løper i vannkanten på myra. Hadde engentlig planlagt å følge bekkesiget og løpe mer rett på, men jeg ser den lille stien som går opp til den store stien og bestemmer meg for å ta den. Ingangen fra stien skal være ganske grei. Går litt for lavt og prøver å lese meg inn, men tror fortsatt at jeg er for høyt, roter rundt lenge før jeg leser meg inn på den store stien nedenfor. +6 min
8-9: Finner en god vei og følger sti mest mulig, men løper ikke aggresivt. taper faktisk 1 min til bestetid.
9-10: Går litt for lavt og taper litt i kronglete busker.
10-F: Grei spurt. 19 sek.
Vis kommentarer (0)
 
NM langdistanse Asker (11.09.2014) NM langdistanse Asker (11.09.2014)