Nattfellesstart Voie (28.03.2014)
Kategori: Trening
Kart/område: Voie
Arrangør: KOK - Mats Dalen
Disiplin: Natt
Distanse: 9.76 km
Tid: 73:26
Nattrening på Voie-kartet med fellestart i puljer. Moderat fart. Løper stort sett o-teknisk bra, men noen slenger av og til.

S-1: Kun meg og en annen som velger venstre veivalget, men løper alene. Stien langs vannnet er veldig knotete.. Tar av stien på et greit sted og er litt forvirra nede i den rikitge myra.
1-2: Veldig mye busk og kratt ut av 1 post. Finner ikke stien får jeg er ute på den hvite flata. Tar av stien en avkjørsel for tidlig, men skjønner det etterhvert. God retning inn i posten
2-3: Velger å løpe på nedsiden og klatrer opp på akkurat riktig sted.
3-4: God kontroll helt til jeg mister kontrollen inne i ringen... Men ser posten fra toppen.
4-5: Kunne løpt mer i søkket ned til myra.. Ok ellers.
5-6: Tung og blaut myr. Skulle løpt myrsystemet helt rundt til posten. Først på posten at jeg blir tatt igjen av ei gruppe bak.
6-7: Stistrekk. Løper i gruppa.
7-8: Vurderte høyre/rett på veivalget, men må inrømmet at jeg ikke gadd å løpe der når alle andre tok venstre. Sti sti sti og kontroll inn i posten.
8-9: Bra.
9-10: Kjører høyre mens de fleste andre tar venstre. Bommer på de rare kurvene inn i posten. Blir alene igjen herfra og inn i mål. Kom fortsatt før de som tok venstre rundt vannet.
10-11: God strekk der jeg gjør hele jobben selv igjen.
11-12: Dårlig utgang ettersom jeg endrer veivalget underveis. Hadde først tenkt å bare kjøre rett over myra, men tror stien er raskere.
12-13: Litt alternativt veivalg. Men tror ikke det er så værst? Liten knot med å ta av inn i posten.
13-14: Litt pinglete å ut på lysløypa igjen.
14-15: Cruiser på lysløypa og har ikke kontroll når jeg tar inn på stien. Ikkje bra -_- Må helt opp på lysløypa igjen for å prøve på nytt.
15-16: Mål.
Vis kommentarer (0)
 
Nattfellesstart Voie (28.03.2014) Nattfellesstart Voie (28.03.2014)