Nattøkt sør på Kvåse-kartet (30.11.2013)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvåse
Arrangør: KOK-Åsulv Birkeland Stormoen
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.85 km
Tid: 53:07
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 190
Nattøkt med start fra Høvågveien, nesten med Bronseplassen. Krevende løyper i krevende terreng. Traff på en hjort, vi stod lenge helt stille å stirra på hverandre. Gøy. Økta ble litt lengre enn den burde vært, for å si det sånn...

S-1: Tar av stien riktig sted. Greier ikke treffe åpningen og klatrer meg over den grønne kolla. Nøler en del på flata og ser ikke stien med en gang. Klatrer opp rikitg søkk og rett i posten.

1-2: Har ikke planlagt godt nok jeg skal ta av stien. Tar av uten å tenke... Havner ned i bekkene og tar tid før jeg skjønner hvor jeg er.

2-3: Bra. Kjører på ned til myra og rett i posten.

3-4: Dårlig. Havner ned med vannet. Mye busker så løper altfor mye i sikk-sakk. Har fin kontroll helt til 5 meter før posten.Begynner å lete rundt etter posten, burde heller ha lest kartet.

4-5: Syns det er uklart hvor den stor myra slutter.Løper opp på kollen litt for tidlig.

5-6: Ser at det er et vanskelig strekk. Bestemmer meg for å kjøre veldig safe. Plukker alle detaljene og gjennomfører veldig bra.

6-7: Bra. Full kontroll. Bekken, myra, søkket, myra, posten.

7-8: Er nøyaktig, gjennomfører bra og har full kontrol helt fram til ringen. Hva skjer? - Bestemmer meg for å løpe i sirkler. Henter meg inn på vannet og opp myra.

8-9: Dårlig. Løper opp på kollen før posten. Første gang jeg treffer en annen løper.

9-F: Man må prøve å vinne de strekkene man kan.
Vis kommentarer (0)
 
Nattøkt sør på Kvåse-kartet (30.11.2013)