Trimtex Coca-Cola Cup (21.11.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kringsjå
Arrangør: KOK-Åsulv Birkeland Stormoen
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.22 km
Tid: 44:41
Gj.sn. HR: 178
Maksimum HR: 199
3. løp i Trimtex Coca-Cola cup. Elendig løp med noen gode partier. Skylder på visse deler av terrenget.

S-1: Første jordet er fint og blaut. Tar av med steingjerdet. Følger søkket til venstre for posten litt for lenge, +20 sek.

1-2: Rett på. Nest beste strekktid.

2-3: Dårlig kurs ut. Henter meg inn på det åpne området.

3-4: Ut på åpent området. Dårlig kurs når jeg tar av. Refleksen redder meg fra større tidstap. Taper faktisk bare 20 sek til beste.

4-5: Fint i starten. Minst mulig høyde. Myra etter stien er ganske uklar og blir usikker.På feil side av kollen og ser derimot 6. post. Løper ned, men vet egentlig at det er feil før jeg sjekker koden.

5-6: Gunner på ned igjen. Beste strekkid.

6-7: Merker at kursen var dårlig når jeg nesten faller ut i vannet. Ser skrentrekka og den store steinen inn i posten.

7-8: Finner riktig trasé med vanpytten. Bra.

8-9: Hvor skal man starte...? Planen var å dra ned til det gule med huset og opp den stien. Gikk ikke etter planen. Hold meg for høyt i skråninga fordi det var stygt å løpe der. Kommer til slutt ned mot jordet. Prøver å fortsette planen. Bekken er et 10 meter bredt vann! Jordet er direkte STYGT! Det er svære hull og grøfter flere meter dype. Sitter fast i et gjørmehull i 20 sek. Detter ned i svært hull, hadde forsvunnet ned i den avgrunnen hvis jeg ikke hadde greid å ta meg for med albuene. Tenker at jeg må komme meg ut på grusplassen. Den viser seg å være et steinbrudd med store steinhauger. Bruker 5 min på å krysse jordet og grusplassen! Løper bilveien hele veien rundt.

9-10: Plukker vannpytten og runder inn i posten.

10-11: Tar av stien når steingjerde svinger. Parallelt med steingjerde inn i posten.

11-12: Bra. Runder til høyre for vannpytten.

12-13: Fin retning og fart. Er på postdetaljen, men greier på en måte å ikke se posten. Virrer rundt som en forvirra tulling. Går jo ikke tibake til der posten er fordi der sjekket jeg jo... Etter det 9. strekket kan man like godt tape 5 min til.

13-F: Beste spurt.Vis kommentarer (0)
 
Trimtex Coca-Cola Cup (21.11.2013)