10mila 2019, 6. etappe (28.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Glimåkra
Arrangør: FK Göingarna
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 6
Går ut alene, langt både frem og tilbake til neste på min etappe.

Ganske enkel start og går greit i de 3 første. Blir tatt forbi av noen 7. etappeløpere rundt 3. post, men de løper litt fort for meg.
Mot 4 har jeg god kontroll på hvor jeg tar av jordet. Merker at jeg sklir litt mot høyre og tror jeg retter det opp, men det har jeg ikke gjort. Er heldig med at jeg løper rett på 5. post og dermed får minimert bommen.
Ok kontroll på hvor jeg tar av inn mot 5. post. Men er stort sett maks. 4-5 meter sikt i det lysegrønne. Prøver å sveipe godt med lykta hele tiden, men passerer svært nærme posten uten å se den. Skjønner etterhvert at jeg er for langt og løper ut til vegen for å ta posten på nytt fra vest. Holder igjen på å passere den (6-7 meter unna), men ser den i siste liten. Taper ca. 4,5 minutter her.
Til 6. er jeg veldig bestemt inn mot posten. Får ok tak på hjørnet av vekstgrensa. Elendig sikt i skogen her også, men går rett i posten. God følelse!
Deretter greit frem til 11, løp vegen helt rundt, så tett og stygt ut å kutte.
Til 12 glemmer jeg tydeligvis å sjekke kompasset en stund, løper hvertfall 40 sekund i 90 grader feil retning. Henter meg bra inn hvertfall.
Deretter bra til gjør noe rart inn i 16 (som mangler på dette kartet, posten er på skrenten rett ved vegen). Ser ut som jeg løper over posten, men kommer hvertfall ned til vegen uten å se den, og løper litt feil veg på denne før jeg skjønner hvilken side av posten jeg er på. Går ca. 40 sekunder her.
Til 18 gjør jeg samme som til 12 og begynner plutselig å løpe 90 grader feil. Veldig sløvt.
Herfra og inn går det greit. Kanskje litt mye rundt til 20 i og med at jeg er utenfor kartutsnittet, men får hvertfall mye sti.

I sum blir det for mye bom. Anslår ca. 9 minutter bom til sammen, som er hvertfall 5 minutter for mye.
Ser aldri noen andre på min etappe, og løper veldig mye helt alene.

Dessverre rekker vi ikke å fullføre siste etappe, og KOK blir uten resultat i årets 10mila.
Vis kommentarer (0)
 
10mila 2019, 6. etappe (28.04.2019) 10mila 2019, 6. etappe (28.04.2019)