Norwegian Spring - Solrenningen (24.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 5.98 km
Tid: 36:34
Burde egentlig holdt meg unna løypa idag. Kjente meg snørrete om morgenen, og følte meg småsyk og dårlig under oppvarmingen. Kroppen responderte ikke i løypa og jeg klarte ikke presse meg. Så tapte mye på løpingen idag. Mye bra teknisk løping, men taper dessverre også tilsvarende på dårlige veivalg idag. Derfor er jeg ikke fornøyd med løpet. Tidstap:

1-2: Burde ikke løpt over myra. Skulle heller fulgt traktorslepet, litt og så kuttet over til stien. +15 sek

2-3: Dårlig veivalg. Taper mye på å løpe rundt, når løpbarheten er like god på en slak ventreveriant. I tillegg får jeg en svingete inngang i posten. +45 sek

4-5: går tregt oppover, og kommer ut av litt kurs. Nøler inn i posten. +20 sek

5-6: Bra gjennomføring. Men veldig dårlig veivalg. Snakket med Sander om dette strekket. Han hadde løpt vei rundt venstresiden, og hadde med det 1 minutt bedre tid enn meg. Ser jeg bort fra min elendige dagsform, har jeg tapt 50 sekunder på dette strekket, selv om jeg har gjennomført bra.

9-10: Dårlig veivalg. Burde fulgt vegetasjonsgrensa inn til stien og deretter fulgt bekken inn i posten. +15 sek

Løper inn til en andreplass i H16. 1,43 bak Sander. Veldig mye bra teknisk idag, men dessverre er veivalgene mine idag altfor dårlige. Blir nok noen sjukdomsdager nå. Neste gang lar jeg være å løpe om jeg føler meg litt dårlig.
Vis kommentarer (0)
 
Norwegian Spring - Solrenningen (24.04.2016) Norwegian Spring - Solrenningen (24.04.2016)