O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skytterkollen
Arrangør: Fossum IF
Land: Norge
Distanse: 5.25 km
Tid: 31:24
Bestemte meg for at jeg skulle ha et helt annet fokus enn i går. La teknikken styre alt. Orientere selvstendig uansett hva, det er tross alt der jeg er best.

Startet løpet med en stygg parallellfeil til 1.post. Overså den lille stien under streken og trodde allerede jeg var kommet til den store stien der jeg skulle ta av. Fikk ting til å stemme et lite stykke, men skjønte heldigvis tegninga ganske kjapt da det ikke kom noe hogstfelt på venstresida. 30sek tapt, men klarte å nullstille meg. Sikkert og godt veivalg til 2.post. Eirik har imidlertid beste strekktid med 28sek(!) med en rett-på variant. Tapte kanskje 15sek på veivalget mitt, men gjennomførte godt. Litt "shaky" løping i partiet 3-5, men kom greit igjennom. Kun noen få sekunder tapt, de fleste av dem på dårlig retning til 5.post. Holdt på å gå i fella til 6.post ved å løpe sti venstre, men innså at det ble for langt og bratt i grevens tid. Gjennomførte rett på bra, men nølte litt inn i posten. Svært god flyt i midtpartiet, men tapte 5-10sek til 12.post på å ikke løpe rett på. Har tapt litt tid (5-10sek) til 14.post. Regner med de fleste av de sekundene har gått tapt på knot inn i posten og dårlig utgang fra foregående post. Svært god avslutning, men kanskje litt sub-optimal løping til 16.post.

Nr.2, 1.12 bak Fosser. Litt irritert over tidstapet til 1.post, men veldig fornøyd med den flyten jeg hadde ellers i løpet. Kun små tidstap som jeg kan leve med. Ekstra artig å se at jeg holdt farten til Fosser i store perioder! Årets første pallplassering - gøy!
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018) O-festivalen mellomdistanse (24.06.2018)