Nordjysk 2-dages Langdistanse (12.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kirkemilen
Land: Danmark
Disiplin: Lang
Distanse: 14.91 km
Tid: 84:58
Åpner greit og kontrollert til 1. post, men får mitt største tidstap i løypa allerede til 2. Surrer rundt i det grønne en god stund, før jeg finner den store gropa ikke langt fra posten. Klarer å ta en dårlig kurs fra denne og får nok en runde i grønten før jeg finner posten. Kjip start hvor jeg taper over 2 min så tidlig.

De neste postene går greit, men gjør et dårlig valg til 7. Er usikker mellom venstre på den store veien eller litt mer rett på, men velger til slutt rett på. Greit nok det tror jeg, men istedet for å kutte ca. rett på, velger jeg å løpe sikk-sakk på stiene, noe som ikke er så lurt....

Får noen små kroker inn i 12 og 13, før jeg leser 14-15 når jeg skal 13-14 og løper dermed rett forbi 14. post (Skjønte det etter hvert siden ting stemte så dårlig, så jeg stoppet opp og så det). Litt irritert når jeg innser det og må snu.

Ute på det gule er det mye å bare beine på, men har ikke helt kreftene til å holde en kjempehøy fart, treffer bra her. Greit veivalg til 22.

På slutten av løpet begynner jeg plutselig å gjør mange dumme feil. Tror jeg er feil på 30. og drar rett inn i det mørkegrønne, ingen god ide. Ikke veldig lurt å løpe tilbake på den store stien til 32. Blir ganske mye lenger enn å løpe via gropene til den lille stien. Til 33. stopper jeg opp når jeg kommer til det hvite, siden jeg tenker jeg er på posten, men må lenger til høyre, forbi kollen.

Gøy å løpe løp igjen, men har litt å gå på både fysisk og teknisk for øyeblikket.

Vis kommentarer (0)
 
Nordjysk 2-dages Langdistanse (12.03.2016) Nordjysk 2-dages Langdistanse (12.03.2016)