O-intervall Østsidenmarka (22.12.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Østsidenmarka
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 8.15 km
Tid: 57:30
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 164
Stafettintervaller med gafling og fellesstart på hvert drag. Fellesstarten utvikla seg raskt til gruppestart, og ble løpende sammen med Eirik og Dyre Martin. Hadde egentlig planlagt å prøve å løpe fort i dag, men hadde vondt i magen og var ganske uvel på oppvarminga, så skjønte at den planen kanskje måtte revurderes. Var imidlertid innstilt på å prøve å få mest mulig ut av økta når jeg først var her.

Første del av førstedraget ble særs moderat intensitetsmessig. Vurderte høyre til 2.post, men var usikker på inngangen og valgte S-veivalget i stedet. Fikk opp farta litt inn mot posten, og resten av økta ble vel sånn +/- moderat hard intensitetsmessig. Litt mye zikzak mot 3., og så ikke merkebåndet med en gang.

Grei start på 2.draget. Vurderte mer rett på til 6.posten. Kom ørlite langt til venstre enn mot posten.

Starta med en planlagt høyrebue rundt toppen til 7. Greit til 8. og 9., før jeg tok av litt før jeg trodde til 10. og raste inn i feil skogholt. Skjønte heldigvis ganske raskt hvor jeg var. Føltes litt knotete til 11. og nølte litt inn i posten fordi jeg trodde jeg hadde sett dobbeltsteinene til venstre da jeg egentlig passerte steinen under streken.

Var ikke i tvil om å løpe rundt til 12.post, men missa den hvite stripa inn mot posten og tapte noen sekunder. Litt usikker ned mot 14., men hadde hatt en ganske grei retning fra toppen og dumpa ned i søkket. Burde nok løpt mer rett på første del av 15.strekket. På vei mot feil stein da jeg fikk øye på riktig stein og merkebåndet bak til høyre.

Kjedelig når kroppen ikke spiller helt på lag, men synes jeg fikk greit utbytte av økta likevel, selv om det ble litt mye småsurr til å kunne si meg helt fornøyd.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Østsidenmarka (22.12.2019) O-intervall Østsidenmarka (22.12.2019)