KOK cola cup #3 (23.11.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Bringsvær
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 5.72 km
Tid: 46:28
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 164
Før start ryktes det om karakterbyggende forhold ute i løypa, og i den grad våt snø og gjennombløte myrer er karakterbyggende, viste dette seg å stemme. Men det var i grunnen helt greie løpsforhold, og fordelen med snøfallet (som det altså fortsatt lå en del igjen av) var jo at alt gresset har lagt seg flatt og pent.

Planen var å løpe hardt med hovedfokus på godt blikkbruk. Pga forholdene ble intensiteten litt mer moderat - er for øyeblikket ikke sterk nok til å holde trøkket hele veien når forholdene blir såpass tunge. Men syntes faktisk økta var et skritt i riktig retning mtp styrken i terrengløpinga, og at jeg klarte å holde frekvensen litt bedre enn tidligere.

1) OK
2) For unøyaktig inn mot posten. Følte jeg løp ei kurve opp etter myra midtveis, og at jeg dermed lå på riktig høyde inn mot posten. Tenkte først at jeg kunne ha havna for langt opp, men innså etter hvert at det motsatte var tilfellet. Tapte snaut 1.30min.
3) Litt nølende inn mot posten
4) Retning. OK.
5) Løp litt unødvendig opp og ned igjen ved/etter den siste stien på tvers. Ellers greit.
6) Burde holdt meg nærmere streken i starten, siden jeg hadde tenkt meg til vestre for stupet. Myra under stupet var den bløteste hittil, og det gikk ikke fort opp bakken etterpå. Men fikk i gang beina litt igjen på toppen.
7) OK
8) Burde tatt posten fra høyre, ellers greit.
9) OK
10) Unøyaktig retning ned lia midtveis på strekket, og traff rett på stupet (hadde tenkt å treffe rett til høyre for det). Så en nedgang og kom meg greit ned, men tapte litt tid.
11) Greit første del av strekket, men litt defensivt å følge stien så lenge. Burde tatt av ved den første myra.
12) Burde brukt blikket litt bedre ved passering stup/skrent, ellers OK.
Vis kommentarer (0)
 
KOK cola cup #3 (23.11.2019) KOK cola cup #3 (23.11.2019)