KM natt AAOK/VAOK (23.10.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hoveodden
Arrangør: IF Trauma
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.39 km
Tid: 27:37
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 170
Tid for å ta fram hodelykta og starte nattsesongen. Og i sammen slengen også høstsesongen, noe som vel begynner å bli på tide (eller rettere sagt på overtid) når kalenderen snart viser november. Med klubbtilhørighet Fredrikstad kjempa jeg selvsagt bare om heder og ære, men uansett et steg i riktig retning å stå på en startstrek igjen.

Løp kontrollert hardt, dvs uten å presse helt max, fra start, og prøvde å konsentere meg om å finne postene. Og synes det glei rimelig greit fram til 7.post. På 8.strekket gikk jeg litt surr i stiene, ble usikker på hvor langt jeg hadde kommet, men fikk etter hvert øye på skyttergrava til venstre og skjønte at jeg skulle lenger.

Ville ha kontroll med det gule området til 9.post, men vinkla ikke godt nok fra dette (eller kikka for dårlig/for seint til venstre?) og strøyk forbi posten. Røyk ca. 1.40 her.

Kom greit inn i det igjen videre. Satte meg litt fast inn mot 15.post. Til 16. burde jeg nok uansett løpt opp på stiene, siden steinene på stranda var pyton å løpe på. Fordelen skulle imidlertid være å gjøre det enkelt: Bare løpe til posten dukka opp til venstre. Men ble litt ivrig i tjenesten og gæmpa opp lia da jeg trodde jeg så refleksen oppi der. Tapte ca 30 sek på denne manøveren.

Greit resten. Prøvde å øke farta litt mot nest siste post, men lukta ikke akkurat svidd... Men totalt sett en grei kveld og artig å være litt i gang igjen. Formen pr. dd skremmer ingen, spesielt ikke i terrenget, men får satse på at det hjelper om man får trent litt bedre igjen etter hvert.
Vis kommentarer (0)
 
KM natt AAOK/VAOK (23.10.2019) KM natt AAOK/VAOK (23.10.2019)