Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Gillingsrød
Arrangør: WOC2019
Land: Norge
Distanse: 9.96 km
Tid: 70:48
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 165
Planen var å løpe hardt, men littegrann under full konkurransefart.

1) Så ganske raskt noe jeg syntes så ut som en grei trasé litt til høyre for streken. Burde styrt unna skrentene nord for 11-tallet. Veik kanskje litt mye fra streken i det påfølgende partiet, men var oppsatt på å unngå flest mulig kanter. Bra kontroll inn mot posten.
2) Bra kontroll
3) Trodde jeg lå litt nærmere streken i starten av strekket, og burde dratt helt ut på slepet når jeg først var så langt høyre som jeg var. Grei gjennomføring siste del av strekket.
4) Lot meg påvirke litt av det som så ut som et stort søkk i terrenget. Må lære meg at kompasset er sjefen. Stoppa 30 meter før posten før jeg fikk øye på høydepunkt og merkebånd litt nede til venstre.
5) Vurderte også venstre. Burde muligens løpt mer direkte mot vannet. Burde også brukt stien inn fra den store stien istf å løpe i myra. Liten sving inn i posten: Så steinen, men tenkte først den var for liten til å være kartlagt.
6) OK til jeg nærma meg posten. Stoppa først et høydepunkt for tidlig.
7) Veldig usikker på om det var verdt å løpe såpass i feil retning som jeg gjorde i starten for å få litt sti. Burde uansett holdt mer høyre i starten og unngått myr og grøft ut til stien. Ikke helt ideell trasé langs myrdraget over åsen. Skaffa meg greit et siste sikre sikre med 2 ganger gulflekk og høydepunkt nedenfor inn mot posten, derfor litt sløvt å likevel havne for langt til høyre.
8) Vurderte rundt høyre. Grei gjennomføring.

Fortsatt noen småting å jobbe med både mtp vei- og trasévalg, og posttagning, men likevel ganske fornøyd med gjennomføringa totalt sett.
Vis kommentarer (2)
 
Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019) Langdistanse Gillingsrød (27.07.2019)