Mellomdistanse Granerud (20.07.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Granerud
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 5.33 km
Tid: 38:51
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 176
Mål: Få til en bedre gjennomføring enn tirsdag. Middel: Være litt mer nøye med orienteringa der dette krevdes.

1) Litt dårlig ut fra startpost pga vinkla litt feil opp bakken og tok den dermed hakket brattere enn nødvendig i starten. OK inn mot posten. Retning, så kollen til venstre, ut ryggen og så høydepunktet tidlig.
2) Ville holde meg litt høyt for å få oversikt. Nølte litt før jeg dro ned mot posten, men burde bare fortsatt, for den var godt synlig ovenifra.
3) Kunne spart littegrann høyde på en høyresving. Retning fra kollen før posten.
4) Prøvde å holde meg høyt i terrenget og få opp blikket. Litt mer nøye inn mot posten, men greit da jeg fikk skrenten rett utenfor ringen.
5) Over ryggen og holdt høyden. Kontroll med kollen før posten.
6) Retning forstyrra av en liten vindfallrunding. Kontroll med 2 ganger kolle og grøftedele underveis.
7) Retning. Ganske bra driv første 3/4 av strekket, men oppdaga så at jeg var kommet litt kortere enn jeg først trodde. Leste meg greit inn igjen, men ble litt usikker og korrigerte litt høyre. Skjønte først hvor mye jeg hadde dratt ut av kurs da jeg så kollen med stup altfor langt til venstre. Sløvt.
8) Retning mot 2 ganger venstrekant av gulspragla kolle.
9) Usikker på om man burde dra ut på stien, men gjorde nå det. Trodde jeg løp stien helt til stidelet, men kan se ut som jeg tok inn et tråkk litt før. Skjønte ikke helt tegninga da jeg kom ut av grøntfeltet før posten, men dro til venstre opp på kollen og fant posten greit.
10) Opp på kollen
11) Over den første kanten og så ned den neste til høyre for skrenten. Kom til en kant, tilsynelatende med skrenter og en rygg bak, men så ingen post. Stoppa og kikka både opp og ned "skrentrekka". Kom til at jeg måtte være for kort, og at ryggen ikke kunne være høydepunktet, fortsatte og fant posten.
12) Litt på etterskudd etter feilen inn i posten, men hadde sett på at jeg skulle opp søkket, så opp på kollen og grei kontroll forbi hjelpekurvekollen inn mot posten.
13) Holdt meg litt oppe i starten så ned i det gule søkket.
14) Burde skrådd mer ned mot det grønne søkket, men redd for å sette meg fast i skrenter, så ville være sikker på å treffe søkket jeg skulle ned. Parallellfeil inn mot posten, men skjønte hvor jeg var før jeg kom opp på flata, og visste dermed at jeg skulle litt til venstre.
15) Retning mot kollen før posten.
16) Sikta rett til høyre for ryggen etter stien, så opp og kontroll med koller/høydepunkt.
M) Litt unødvendig venstresving for å være sikker på å treffe stien.

Totalt sett en god del bedre enn tirsdag. Synes jeg fant en bedre balanse mellom forenkling og finorientering, selv om det også nå ble noen småfeil. Litt treg start fysisk, fikk opp farta mer i partiet 3-7, men slokna litt på slutten av 7.strekket og resten ble litt tamt. Men tror og håper noen flere slike økter, pluss litt mer overskudd, skal gjøre godt for formen.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Granerud (20.07.2019) Mellomdistanse Granerud (20.07.2019)