O-intervall Fjæreheia (30.06.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Fjære
Arrangør: Håvard
Land: Norge
Distanse: 6.78 km
Tid: 72:02
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 161
Planen var å løpe moderat hardt med fokus på konkurranserutiner. Men merka allerede på oppvarminga at beina sannsynligvis var dårlig egna til å løpe fort generelt og i ulendt terreng spesielt. Utrolig hvor fort en muskel kan gå i dvale når den ikke brukes i vanlig utstrekning, men støl- og gåenheten i setemuskelen de siste dagene, tyder vel iallfall på at den nå er i ferd med å våkne opp igjen. Vel, jeg holdt på planen om å iallfall prøve å løpe moderat hardt, men ikke stresse med farta dersom dette gikk ut over teknikken.

Drag 1 (S-5):
Begynte å se etter 3.posten litt tidlig, men skjønte på myra til venstre at jeg skulle litt lenger. Ellers greit.

Drag 2 (6-12):
Burde vel kanskje løpt mer direkte til 7., men fristende med fast underlag under føttene lengst mulig. Ellers greit.

Drag 3 (13-17):
Bush-draget... Fint i myra ut fra start, men dårlig siste del inn mot sadelen, så burde nok kanskje løpt mer rett på. Kom meg greit til den siste kollen, men sleit litt med å lokalisere steinen (lå litt lenger ned enn jeg hadde trodd). Litt knotete, men grei kontroll til 15.post. Hogstfeltet hadde vokst seg passe ugjennomtrengelig, så tok en "kontrollert feilstemling" da jeg kom til kanten av steinura. Burde videre kommet meg ned til myrdraget, men tross alt viktigst å krangle seg ut av området.

Drag 4 (18-22):
Litt dårlig retning til 20. og veldig knotete første del av 22.strekket.

Drag 5 (23-29):
Fikk rimelig bra flyt over mot 25.post, men dro litt mye opp ut av posten. Fristende å runde til 28., men mulig man burde vært tøff og kjørt rett på. Løp litt mye venstre ut av 28.post. Ellers greit.

Fornøyd med at jeg klarte å holde fokus på den tekniske gjennomføringa, selv om beina var lemstre og terrenget til tider en smule tungløpt. Stort sett stabil gjennomføring, og visste stort sett hvor jeg skulle.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Fjæreheia (30.06.2019) O-intervall Fjæreheia (30.06.2019)