Mellomdistanse Rudskogen (21.06.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 5.05 km
Tid: 38:29
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 176
Planen for løpet var å la o-teknikken styre farta hele veien, men ellers prøve å komme meg så fort jeg kunne fra start til mål.

1) -3 (1) Solid start. Synes jeg fant en fin balanse mellom forenkling og kontroll på de 4 første strekkene.
2) +2 (2)
3) -3 (1)
4) +3 (2)
5) -14 (1) Så ingen gode rundtalternativer, så prøvde å holde retningen rett på. Grei gjennomføring nesten fram til posten, ble der usikker akkurat hvor jeg traff det siste søkket/skrentrekka. Burde bare holdt kursen og sjekka det alternativet først, men kom i stedet litt høyt og tapte ca 20 sek.
6) +1.21 (6) Litt på etterskudd etter bommen, og tok meg altfor dårlig tid i veivalgsplanlegginga. Så venstreveivalget, men tenkte litt for kjapt at "det er fint på toppene, jeg løper rett på". Skjønte relativt raskt at jeg var i ferd med å gjøre noe dumt, siden det var mange høydemeter opp til toppen og flere skrentrekker å forsere på tvers, men prøvde å gjøre det beste ut av det. Fikk delvis tak på det brede søkket opp mot posten, men likevel letta over å treffe søkket rimelig rett i.
7) +19 (3) Dårlig strekk. Hadde tenkt å ligge litt til høyre for streken, men da kantene var skarpere enn jeg hadde trodd, ombestemte jeg meg minst et par ganger underveis... Sleit også litt med framdrifta, etter at seteskaden hadde blitt vond i utforbakkene siste del av 6.strekket.
8) +12 (5) Så litt for seint at jeg burde komme meg på høyresida av stupet. Greit resten.
9) - (1) Retning mot stup/myr. Liten høyresving siste del for å være sikker på å få søkket før jeg dro opp i posten.
10) +6 (2) Syntes rett på så greit ut, men at høyresvingen ville gi litt løping på sti + sikker inngang med skrentrekka og så retning mot posten.
11) +11 (2) Retning mot stien. Satte meg litt fast i grøntflekken midtveis.
M) +3 (4) Litt usikker på om merkebåndene gikk mot mål eller hang der i anledning en eller annen motorsportøvelse, men de gikk iallfall i riktig retning. Prøvde å bite tenna sammen og få til noe som iallfall kunne likne en spurt.

Totalt sett for dårlig i dag. Solid start nesten fram til 5.post. Deretter et stort minus for veivalgsblemma til 6., og klarte heller ikke helt omstillinga til den kantete terrengtypen på de to neste strekkene. Siste del av løpet ble også prega av vondt sete, men iallfall positivt at det var såpass bra fram til slutten av langstrekket. Fortsatt ganske middels følelse formmessig.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Rudskogen (21.06.2019) Mellomdistanse Rudskogen (21.06.2019)