O-intervall Guttersrød (14.05.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Guttersrød
Arrangør: woc2019/Halden SK
Land: Norge
Distanse: 9.5 km
Tid: 70:40
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 162
Løp moderat hardt. Fokus på å ta meg nok tid i veivalgsplanlegginga, gjennomføre aktivt, samt være obs på overgangene mellom grov- og finorientering.

Ble kanskje litt langt å løpe rundt til 1.post, sparer nok litt for lite høyde. Men synes iallfall at jeg fant en bra trasé bortover lia og gjennomførte greit. Vurderte venstre til 3.post, men syntes en liten høyresving så greit ut. Imidlertid en liten sving inn i posten da jeg hadde lest at skrenten skulle komme mot meg. Skal ikke gi kartet skylda, men dette er jo en type feil det er lettere å gjøre på 1:15k enn 1:10k.

Grei start på det 2. draget, men ikke helt optimal gjennomføring av 6.strekket. Ble først litt for utålmodig i å dra ned mot stien, og et par unødvendige svinger underveis pga litt uoppmerksomhet.

Bra start på 3.draget, før jeg fikk en irriterende sving på post 10. Kunne nok lest kartet litt bedre før jeg dro ned lia, men hovedproblemet var at jeg litt for tidlig begynte å operere med alternativet at jeg kunne være på vei mot myra ved 10-tallet, og dermed ble liggende litt for lenge ubesluttsomt midt-i-mellom. Kunne kanskje ligget hakket nærmere streken til 12.post, men syntes jeg fant en ok trasé og gjennomførte greit.

Mye knot i starten av 13.strekket, burde enten lagt meg lengre ned der lia var glattere eller kommet meg lenger til venstre med en gang. Men greit siste del av strekket og resten av draget. Ørlite nøling inn i 15. og 17.post.

To litt unødvendige postbommer og ikke helt optimal gjennomføring av alle de lengre strekkene, så dette er noe jeg må jobbe mer med. Men ellers også en del bra, med generelt grei flyt og framdrift.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Guttersrød (14.05.2019) O-intervall Guttersrød (14.05.2019)