Vårsprettløype (D21E1) (10.04.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Hornnes
Land: Norge
Distanse: 5.28 km
Tid: 38:16
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 159
Planen var å løpe moderat hardt med fokus på basisrutiner (strekkplan, retning og blikkbruk). Fasiten ble vel ikke helt der...

1) Greit ut fra start, men såpass diffust rundt posten at jeg ikke var sikker på om jeg var rett sted før jeg så steinen.
2) Løp mot kraftledningen. Der brukte jeg masse tid på å prøve å finne ei mast på kartet (skjult under løypetrykken). Fant den aldri, og da jeg endelig ga opp, fikk noe kolleliknende til høyre meg til å trekke den forhasta slutningen at jeg kunne være til venstre for streken. Så etter hvert en skjerm enda lenger til høyre, og da det også var en bukk der, tenkte jeg at det sikkert var en post fra lørdag som ikke var tatt inn (noe det sannsynligvis også var, bare feil post).
3) Skjønte at jeg hadde vært feil da grøntfeltet kom altfor fort, men fortsatte. Greit resten av strekket.
4) OK
5) Prøvde å utnytte stiene til å løpe på litt, men dårlig respons fra beina og stiv rygg gjorde at resulatet ikke ble allverdens. Hadde oversett et stikryss og mista stien halvveis på strekket. Da jeg endelig hadde passert den siste stien, fikk jeg for meg at jeg var enda lenger til høyre, og gjorde en parallellfeil med kollene.
6) Egentlig enkelt, men dårlig gjennomføring.
7) OK, men gikk tregt
8) OK, men gikk tregt og krevende post å spikre uten postmarkeringer
9) Søken etter stein i grønten
10) Ikke spesielt bra, men kom da fram
11) På etterskudd => feil retning ut fra posten. Savna postskjerm.
12) Mykji bush og mykji knot bort til ledningen. OK resten.
13) OK, men gikk tregt
14) Nølte inn i posten fordi jeg på avstand hadde oppfatta overgangen til hvitt i ringkanten som den første vekstgrensa.
15) OK
16) Dumt å løpe ned, men tenkte ikke på at man kunne kutte gjennom det hvite.

Generelt dårlig på de fleste områder. Var forsåvidt forberedt på at formen ikke var allverdens, men ble litt tatt på senga av stivere rygg etter en bra dag i går. Samtidig også et terreng med relativt mye av noe av det ryggen liker minst (sno seg gjennom bushen), så brukte generelt for mye energi på å kikke ned for å unngå for mange ubehagelige overraskelser. Dette bidro til at jeg generelt var veldig på etterskudd med orienteringa gjennom det meste av løypa, men er samtidig en dårlig unnskyldning. Det er jo egentlig bare latskap å ikke likevel ta seg tid til å lese kartet når man skal. Ser for øyeblikket ut til at jeg må være forberedt på total slakt på lørdag, men får iallfall gjøre et forsøk på å snu trenden og reise kjærringa og legge gnomen under gyngestolen innen den tid.
Vis kommentarer (0)
 
Vårsprettløype (D21E1) (10.04.2019) Vårsprettløype (D21E1) (10.04.2019)