Stafettintervaller Kråkerøy (17.03.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Kråkerøy
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 6.27 km
Tid: 45:14
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 174
Fokus på å løpe dragene som hhv 1., 2. og 3. etp, dvs gradvis mer fokus på å utnytte ev. muligheter underveis.

Fellesstart på 1.drag. God kontroll midtveis på strekket, og en grei plan inn mot posten, men fortsatte den elendige trenden fra i går og ble helt satt ut da jeg kom til den første gaflingsposten. Litt nølende også til 2.post, men gradvis bedre etter det, og løp meg en del oppover i feltet igjen.

Løp ut alene foran på 2.drag, men litt drøy høyresving inn i posten og lang gafling gjorde at jeg havna på halen av tetklynga mot 2.post. Litt dårlig retning ut av 3.post, ellers greit og kontrollert med inn.

Fellestart igjen på 3.drag. Grei start og med i tetgruppa mot 2.post. Den kom litt fort på, men kom til at det måtte være rett post. Synes Kamilla dro for mye høyre mot 5., men var litt lenger til høyre enn jeg trodde selv også, og løp ned forbi feil skrent. Skjønte det relativt raskt, og hadde fortsatt øyekontakt med Kamilla ned fra posten, men hadde ikke bein til å tette luka.

Kort oppsummert elendig start, men gradvis bedre og sikrere teknisk utover i løypa. Seig i beina, og hadde ikke futt til å spurte inn luker underveis, men klarte iallfall å holde et rimelig greit jevnt driv.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettintervaller Kråkerøy (17.03.2019) Stafettintervaller Kråkerøy (17.03.2019)