O-intervall Bruheia (07.03.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Berge
Arrangør: TJ/Håvard
Land: Norge
Distanse: 6.02 km
Tid: 57:06
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 165
Hardøkt med fokus å ligge på forskudd, bruke blikket godt og stole på planen inn i postene.

Blå 1-4:
Bra på strekkene, men nølte litt inn i de 3 første postene fordi jeg ikke var helt flink nok til å stole på planen.

Fiolett 1-5:
Litt usikker da jeg kom over den siste kanten mot 1.posten, men fornøyd med at jeg tok meg tid til å komme på forskudd og sikte ut posten derfra. OK til 2. og 3., men dårlig til 4. og 5. etter at jeg ikke tok meg nok tid til å planlegge inn i postene.

Blå 5-9:
Stort sett bra på forskudd og visste hvor jeg skulle. Ble med bekken litt lenge på 7.strekket, før jeg så at det gikk i feil retning. Burde kanskje løpt mer direkte til 9., men synes jeg fant en fin trasé.

Fiolett 7-10:
Liten tur innom feil kolle til 7. (hadde ikke sett at det var flere koller der, og løp bare til første og beste da jeg kom ned kanten). Stoppa først ved feil stein på 10., burde tatt med kollen bak i planen. Ellers bra.

Fiolett 12-M:
Brukte litt tid på å bestemme meg for veivalg til 12., men tror det jeg gjorde var greit. Litt knotete nede under stupet til 13., men vet ikke om det var noen bedre alternativer. Resten greit.

Noe smårusk, men generelt mye bra. Klarte store deler av økta å ligge på forskudd, få opp blikket og tenke at flyt->fart og ikke omvendt. Hjalp nok litt på følelsen at beina av en eller annen grunn var uvant pigge.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Bruheia (07.03.2019) O-intervall Bruheia (07.03.2019)