Frekstadrenn Torsnes (30.01.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Torsnes
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 9.56 km
Tid: 90:28
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 188
Fokus på retningsløping og sikre angrepspunkt.

Surr i ringen på de to første postene, deretter bra og kontrollert i feltet fram til første oppsamlingspost.

Bom på førsteposten etter ny start, etter kombinasjonen dårlig retning og at jeg ikke tok meg nok tid til å lese kartet nede i søkket. Men var heldig og hadde kort gafling, så kom meg greit opp bakerst i feltet igjen. Min noe ustabile lykt viste nå en klar tendens til mer blinking, og halvveis på vei til post 41 ble det helt mørkt for første gang. Fikk lykta såpass i gang igjen at jeg kom meg videre, men måtte stadig oftere stoppen noen sekunder fordi lyset gikk.

Prøvde å feste ledningen bedre til batteriet på andre oppsamlingspost, men det ga ikke synlig resultat. Burde nå selvsagt satsa på å henge på de andre inn, men stae meg skulle selvsagt orientere selv... På nytt helt mørkt allerede i søkket 50 meter etter post 52, men kom meg opp bakken på noen lysglimt. Hadde en siste sjanse til å henge meg på toget på vei til post 62, men oppmuntra av litt mer lys igjen, dro jeg innom egen gaflingspost. På vei til post 44 var det imidlertid definitivt slutt på moroa, da lykta virka å gå permanent over til mørke med enkelte lysglimt. Tenkte det var på tide å finne fram ekstrakartlyset fra lomma, bare for å finne ut at batteriet var gått. Ble for alvor litt bekymra, spesielt da jeg så at det ikke fantes noen snarveier eller stier til mål. Snubla med fram i retning mål, innså at dette kom til å ta tid, men fikk så den lyse idéen å ta av meg lykt og batteri. Fanta da ut at ved å justere på koblinga til batteriet til jeg fikk kontakt, og så prøve å holde ledningen fast i denne posisjonen, fikk jeg relativt stabilt lys igjen, og kunne dermed relativt raskt og udramatisk ta meg til mål.

Selvsagt irriterende at lykta svikta, men syntes også det var mye bra på denne økta om man ser bort fra feilene i starten og til post 49.
Vis kommentarer (0)
 
Frekstadrenn Torsnes (30.01.2019) Frekstadrenn Torsnes (30.01.2019)