Utfor-o Isebakktjern (18.01.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Isebakktjern
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 7.85 km
Tid: 78:32
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 192
Sju utforpartier der jeg løp i litt flytfart, mens klatringa fra sistepost til ny start var "pause" både fysisk og teknisk. Fokus på offensiv orientering, og å tidlig blinke meg ut fyrtårn både på kartet og i terrenget, men også ta meg nok tid til å lese kartet inn i postene der det var nødvendig.

Greit førstedrag, men burde nok løpt litt nærmere myra mot 3.post. På andredraget alt for mye opp og ned til 6. og 7.post. Greit videre, bortsett fra en mp på 15.post. Skulle bare til "høydepunkt etter steinene på hjørnet", men burde holdt litt bedre i kompasset her. Skjønte at jeg hadde vært feil da jeg kom ned i søkket istf myra etter posten. Neste feil inn i 22.post, der jeg klatra opp for tidlig. Greit resten bortsett fra en dårlig trasé ut av 23.post, og at jeg holdt på å feilstemple på 30.post, men skjønte det da jeg så kollen på vei ut av posten.

Noen småfeil og ikke-optimale traséer, men alt i alt ei bra økt med for det meste god flyt, der jeg fikk jobba med balansen mellom forenkling og finlesing av kartet.
Vis kommentarer (0)
 
Utfor-o Isebakktjern (18.01.2019) Utfor-o Isebakktjern (18.01.2019)