Frekstadrenn Torsnes (16.01.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Torsnes
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 9.35 km
Tid: 87:17
Gj.sn. HR: 129
Maksimum HR: 150
Fokus på å være bestemt (både med kompasset og orienteringa generelt).

Kort oppsummert bra i perioder, men føler jeg mangler litt selvtillit i nattorienteringa, og gjør dermed en del "dumme" ting innimellom. Må jobbe med å få opp stabiliteten også her framover, og gjøre det jeg skal (og som stort sett funker hvis jeg gjør det) på alle strekk.

Generelt litt usikker og dårlig kartkontakt i starten. Trodde jeg lå lenger til høyre mot 2.post (52). Registrerte at jeg passerte det store søkket, men stolte liksom ikke helt på min egen innlesing, og ble løpende med altfor mange alternativer på hvor jeg kunne være i hodet videre. Innså at jeg var for langt da det begynte å helle nedover, og dro videre mot 3.post for å prøve å lese meg inn på stupene.

Fikk 100% kartkontakt igjen nord for post 33, og av en eller annen grunn steg da også selvtilliten, og en bedre periode fulgte.

Neste idiotiske manøver kom mot post 55, der jeg av en eller annen grunn skulle runde høyre for å spare høyde. Det ga vel stort sett bare mer løping i grønt. Greit videre til jeg nærma meg post 41, der jeg egentlig hadde kontroll i det jeg skulle ned i det siste grøntfeltet, men hvor jeg så en stor stein som fikk meg til å tro at jeg plutselig befant meg ved steinene 100m lenger nord.

Greit resten, bortsett fra at jeg lå høyere enn jeg trodde inn mot 43, og løp altfor mye på tvers (redd for å ikke komme meg opp på den siste ryggen) mot 44.

Vis kommentarer (0)
 
Frekstadrenn Torsnes (16.01.2019) Frekstadrenn Torsnes (16.01.2019)