Nattfellesstart Evenrød (11.01.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Evenrød
Arrangør: FSK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 8.16 km
Tid: 63:20
Gj.sn. HR: 127
Maksimum HR: 175
Planen var å løpe moderat hardt, med fokus på strekkplanlegging og retningsløping.

Lå på halen og kontrollerte til 1. og videre mot 2.post, men nølte inn i 2.post fordi jeg ikke hadde sett kollen under streken og dermed begynte å kikke etter posten for tidlig. Da kortløypa samtidig tok sin egen vei, ble jeg nå liggende mer eller mindre alene en periode.

Burde fullført helt rundt til post 35 og for utålmodig/dårlig til å se etter refleksen inn i post 36. Noen bedre strekk etter det, og begynte å ta igjen litt folk. Tapte på mye vindfall på høyresida av søkket opp mot post 48. Til 60 burde jeg generelt brukt kompasset bedre, i stedet for å prøve å lese så mye på slep og kurver. Leste meg inn i slepsvingen.

Deretter noen bra strekk igjen. En liten krok inn i 49, før jeg ble helt finta ut av et nytt hogstfelt til 41. Kikka etter søkket opp mot posten uten å se det, og syntes det så ut som jeg var for langt til høyre i forhold til skrentrekka. Men skjønte iallfall relativt kjapt at jeg var for langt til venstre på toppen.

Var havna bakerst i klynga igjen etter bommen, og lå kontrollert der de to neste strekkene. På vei ut av 39 syntes jeg folk dro litt mye høyre, og benytta sjansen til å få ei lita luke som holdt til mål.

En del bra strekk, men generelt altfor varierende til å kunne si meg fornøyd med dette. Imidlertid tror jeg en delårsak til den ujevne løpinga er lite natt-o den siste tida. Typiske feil både til 32 og 36 (stopper for tidlig), og den fikse ideén om å bruke slepene til post 60.
Vis kommentarer (0)
 
Nattfellesstart Evenrød (11.01.2019) Nattfellesstart Evenrød (11.01.2019)