Langdistansefellesstart Guttersrød (08.12.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Guttersrød
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 9.47 km
Tid: 65:53
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 169
Valgte i dag å ha mer fokus på "langdistanse-" enn "fellesstart-" momentet. Det vil si at jeg ikke ville tenke stafett- eller fellesstarttaktikk, men i stedet hele tida velge de traséene jeg også ville valgt alene, og bruke de andre løperne mest til å få tilbakemelding på om disse traséene var gode eller dårlige. Dette var dels fordi jeg ikke var så fornøyd med konsistensen i strekkgjennomføringa på langdistansen på forrige landslagssamling, og fordi jeg ikke ville ha ei steinhard økt fysisk, men heller løpe jevnt, kontrollert hardt hele veien (men med en liten åpning for fartsøkning om jeg lå sammen med noen helt på slutten).

Kartet er litt kaotisk, men løp først den røde sløyfa i øst, men fiolett "shortcut" til sistepost. Deretter den korte fiolette sløyfa i nord, og til slutt fiolett sløyfe i øst med rød avslutning.

Synes helt klart det var framgang fra forrige samling når det gjelder konsistensen i strekkgjennomføringa. Nå fikk man selvsagt litt hjelp fra de andre løperne, enten man ville eller ikke, fordi man ikke kunne unngå å se hvis de satte seg fast et sted, men håper jo likevel at framgangen var reell (og jeg løp jo egentlig ganske mye av løypa mer eller mindre alene også). De dårligste strekkene hadde jeg inn mot sistepost første gang (burde løpt mer til venstre i det hvite), inn mot førsteposten på den nordlige sløyfa (tok opp for tidlig inn i posten), førstestrekket ut på fiolettesløyfe (burde løpt venstre om stitråkk ut fra startpost), fiolett snustrekk i øst (skjønte ikke før jeg stod inne i grønten at jeg burde sikta til venstre for denne) og jordepasseringsstrekket (usikker på om det var lov til å løpe på jordet, tenkte først å løpe rett ned til det, ombestemte meg deretter til å løpe helt rundt, før bushen nede i søkket fikk meg til å ombestemme meg igjen siden det neppe var verre å kjempe seg fram i jordekanten enn her). På de lengre strekkene synes jeg imidlertid jevnt over at flyt og framdrift var bra, selv om det også her gikk noen sekunder på uheldige mikrotrasévalg.
Vis kommentarer (0)
 
Langdistansefellesstart Guttersrød (08.12.2018) Langdistansefellesstart Guttersrød (08.12.2018)