O-intervall Henestangen (25.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Henestangen
Arrangør: FSK
Land: Norge
Distanse: 7.66 km
Tid: 55:17
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 171
O-intervall med fellesstart (damer + gutter jr.) på det første draget, jaktstart på det andre og individuell start på det siste.

Planen for det første draget var å løpe kontrollert, både fysisk og teknisk. Gikk greit til de to første postene. Hadde tenkt meg ut på stien til post 38, men ombestemte meg da jeg fant et fint tråkk. Kom litt langt til høyre inn mot posten, men så skjermen. Burde utnytta stien midtveis til post 33. Kanskje litt drøy høyresving til post 40, men prøvde å løpe der det så greit ut på nye hogst. Fikk ei luke til Marianne R på dette strekket. Litt nøling inn mot posten før jeg fikk kart og terreng til å stemme.

På drag to gikk jeg ut som nr.2., 30 sek bak Marianne R. Prøvde å trøkke til litt hardere og løpe litt mer offensivt teknisk på dette draget. Tok førsteposten greit. Liten stopp rett utenfor ringen til post 37 fordi jeg egentlig trodde jeg lå litt lenger til venstre. Tok igjen Marianne her. Litt knotete løping i starten av neste strekk, deretter bra de neste strekkene og fikk gradvis ei luke. Ble løpende litt lenger til venstre enn planlagt mot post 41, men fant iallfall en fin overgang over den siste dalen. Trodde etter økta at jeg hadde løpt enda lenger til høyre ut fra post 41, men ser jo nå at retningen bare var litt gal, men at jeg gjorde en drøy høyresving (glemte å sjekke kompasset?) da jeg nærma meg posten og ikke fikk ting til å stemme helt. Leste meg inn på hus og jorder, men det gikk nok et irriterende minutt her.

Målet for sistedraget var løpe offensivt fysisk og teknisk, få opp blikket og stole på kompass og planer. Nølte litt inn i 1. og litt før 4.post, ellers fornøyd med gjennomføringa her.

Totalt sett ei bra økt hvor man fikk trent litt både mot stafett og individuelle løp. Selvsagt et minus for sisteposten på andredraget, men ellers ganske fornøyd, selv om jeg mista litt framdriften enkelte steder fordi jeg ikke fikk opp blikket nok (eks: 38, 45, 41)
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Henestangen (25.11.2018) O-intervall Henestangen (25.11.2018)