O-intervall Jegersberg 1 (23.10.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Jegersberg
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 1.63 km
Tid: 13:55
Gj.sn. HR: 131
Maksimum HR: 157
Plan B-økt etter at det viste seg vanskelig å oppdrive kart til økta vi egentlig skulle ha. Ettermiddagsøkt i oktober betyr også et visst kappløp med mørket (når man ikke har lykt), så sånn sett bra å få tak i kart til ny økt i tide.

Starta med draget i nord. Ingen store feil (bortsett fra forvirring ut fra start fordi jeg ikke starta helt oppe i starttrekanten), men generelt dårlig flyt. Var stiv og lemster i beina etter en styrketest + demonstrasjon av ny styrkeøvelser tidligere på dagen, og sleit litt med å se de små merkebånda alle steder (primært laget som nattøkt = refleks + lite merkebånd).

Litt bedre flyt ut på drag 2, men var i ferd med å gjøre en feil ved å bøye av i myra og legge meg til høyre for kollen på 3.strekket, da jeg fikk en kvist i øyet og mista linsa rett før den første stien. Har stort sett løpt med reservelinse på hardøktene i høst, men glemte å putte den i lomma i stresset før økta i dag. Prøvde meg litt videre, men svinnende kartlys og støle bein bidro til at løping med ei linse var temmelig dødfødt. Forkasta å løpe videre i rolig tempo og begynte å se meg om etter et sted å løpe noen intervaller i stedet.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Jegersberg 1 (23.10.2018) O-intervall Jegersberg 1 (23.10.2018)