Treningsløp Kirkebygda skole (27.09.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Kirkebygden
Arrangør: OK Moss
Land: Norge
Distanse: 5.72 km
Tid: 38:04
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 164
Første økta med litt fart etter NM. Planen var moderat hard intensitet, og fokus var på å plukke ut tydelige detaljer å orientere på og være nøye med kompasset mellom disse.

Gjennomføringa ble dessverre lite å skrive hjem om. I tillegg til at retningsløpinga generelt var altfor dårlig, føltes det generelt som om det var svært dårlig forbindelse mellom hjernen og resten av kroppen denne dagen. Gode planer og hensikter hjalp dermed lite, når jeg hele tida var for treg både til å få beina til å følge planen og til å bruke inputen via øynene til å justere underveis. Heller ikke noe særlig futt i beina, men det var mer eller mindre venta mtp forkjølelsen de siste dagene.

1) Grei start
2) Hadde en plan, men tok med meg noen ekstra stisvinger
3) Litt for nølende
4) Beslutningsvegring mtp trasévalg siste del av strekket, men løp iallfall mens jeg tenkte, så da fikk det ikke altfor store konsekvenser.
5) Kan ikke ha kikka nevneverdig på kompasset i myra før posten. Trodde ukritisk at jeg var ved høydepunktet nord for ringen da jeg passerte kollen under streken. Gikk drøye minuttet her.
6) OK
7) Greit fram til 150m før posten. Der var jeg igjen sløv med kompasset og tenkte ukritisk at jeg var lenger til venstre enn jeg egentlig var. Leste meg greit inn da det aldri dukka opp noen myr, men tapte ca 30 sek.
8) Prøvde å skjerpe retningløpinga, men lyktes ikke...
9) Burde nok bare løpt ut på lysløypa.
10) OK
11) OK
Vis kommentarer (0)
 
Treningsløp Kirkebygda skole (27.09.2018) Treningsløp Kirkebygda skole (27.09.2018)