KM natt ØOK - Direkte A-lang (26.09.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Sarpsborgmarka
Arrangør: Sarpsborg OL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.37 km
Tid: 45:37
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 153
Tok det rolig pga forkjølelse, men kjentes iallfall bedre enn på førsteøkta, så tror det var greit å løpe.

1) Så litt for seint at jeg burde løpt høyre ut fra startpost, men syntes ikke det så veldig ille ut rett på heller - helt til jeg traff et stup og innså at høydekurvene var tegna oppå stupene, slik at disse mildt sagt var litt vanskelig å se. Greit, men litt nølende inn mot posten.
2) Greit. Mista litt kontrollen midtveis og ble liggende litt langt til høyre, men leste meg greit inn i myra før posten.
3) Burde kanskje dratt mer direkte ned mot veien? Gjorde uansett en feil da jeg trodde jeg tok ned stien fra lysløypa, men dro inn et tråkk litt for tidlig. Tok sikte til høyre for husene da jeg mista tråkket, men innså først nede i myra at det var feil hus. Greit resten.
4) Litt usikker inn mot posten
6) Ble igjen litt lurt av kartet inn mot posten, da jeg tolka det åpne området bak posten som brunt, og tenkte det var dette jeg løp mot da jeg skimta en parkeringsplass mellom trærne. Dette viste seg å være en liten parkeringsplass nord for blokka, men korrigerte meg greit inn da jeg så bygningen.
8) Burde kanskje kutta rett opp på lysløypa?

Noe smårusk, men alt i alt en grei sesongdebut med hodelykt. Også fornøyd med at forkjølelsen ser ut til å være på retur.
Vis kommentarer (0)
 
KM natt ØOK - Direkte A-lang (26.09.2018) KM natt ØOK - Direkte A-lang (26.09.2018)