Stafettintervall Erte (02.12.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Skårefjell
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Distanse: 7.38 km
Tid: 51:59
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 168
Stafettintervall med Halden. Fellesstart på hvert drag. Fokus på selvstendig orientering (gode planer og retninger), men også å være offensiv og utnytte de andre løperne rundt meg.

Intervall 1 (1-6):
Generelt bra flyt og gjennomføring, bortsett fra litt usikker/nølende gjennom grønten til 4.post, der jeg også ble alene for første gang. Dessverre en tung dag fysisk, og orka ikke løpe inn de meterne jeg tapte på dårlig trasévalg etc.

Intervall 2 (7-12):
Bra start. Lå i køen til 8.post, men feilbedømte avstand og retning da jeg kom opp på toppen, og løp bortom feil kolle. Stoppa altfor tidlig til 9.post, og gikk nok 45sek+ her. Bra til 10., og OK til 11., men burde løpt litt mer til høyre, spesielt siden posten i nordenden av skrenten.

Intervall 3 (13-17):
Ville ta 13.posten litt fra høyre for å unngå myr i inngangen. Greit videre, helt til midtveis på 17.strekket. Feilen startet med at jeg trodde jeg passerte høydepunktet 100 meter etter stien. Så aldri noe platå med høydepunkt/kolle etter dette, og i stedet for å plante beina i bakken for å bestemme eksakt hvor jeg var, dro jeg litt på måfå mot høyre for å finne platået. Hadde likevel fortsatt en idé om at jeg var for langt til venstre da jeg kom til kanten før posten og dro mer mot høyre. Traff heldigvis de to steinene og forstod hvor jeg var.

Ei fin økt der jeg gjerne skulle hatt litt piggere bein for å få enda mer ut av økta stafettmessig. Men det er jo god trening å løpe i felt på slike dager også. Irriterende med feilene midtveis på 2.draget og til sistepoten på 3.draget, ellers solid og greit teknisk.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettintervall Erte (02.12.2017) Stafettintervall Erte (02.12.2017)