Erik Balchens minneløp (20.09.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: Oddersjaa
Land: Norge
Distanse: 5.03 km
Tid: 34:38
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 166
Løp moderat hardt med fokus på å være offensiv inn i postene.

Grei start til jeg dunka kneet i en stubbe rett før 2.post og fikk en alt annet enn offensiv postinngang der. Valgte venstre til 3.post for å slippe å krysse dalen midtveis. Kneet kom også greit i gang igjen på dette strekket.

Tror veivalget til 5.post var greit, men ble litt for utålmodig inn mot posten. Konkluderte med at jeg var feil og hadde dratt inn et søkk for tidlig, men fikk heldigvis øye på posten idet jeg var i ferd med å dra til høyre over kollen.

Bra flyt på kortstrekkene fra 5.-9.post, før det var tid for langstrekk til 10. Tror jeg valgte en grei trasé her også. Jeg måtte riktignok en del opp igjen etter å ha sluppet med en del ned på stien fra ledningen mot sjukehuset, men ville utnytte mest mulig store stier i fartsretningen for å unngå for mye finorientering og løping på tvers.

En parallellfeil til 11.post kosta meg 15-20 sekunder. Tenke bli leda mot posten i søkket mellom kollene, men lå visst et hakk for langt til venstre. Ned mot 12.posten var kartlyset mildt sagt litt dunkelt, men posten var heldigvis enkel.

Totalt sett ei grei gjennomføring, der jeg synes jeg klarte å være offensiv inn mot mange av postene.
Vis kommentarer (0)
 
Erik Balchens minneløp (20.09.2017) Erik Balchens minneløp (20.09.2017)