Trening Tveide moner (03.08.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Birkeland skole
Land: Norge
Distanse: 5.87 km
Tid: 50:17
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 156
Fokus på retningsløping + inngang/utgang post. Løp rolig-moderat (for å få litt styringsfart).

Bra start, men ble veldig usikker over mot 2.post. Her var det veldig uoversiktlig pga gammel hogst. Da jeg kom til post-gropa ble jeg litt usikker på om jeg kunne ha kommet til søkket bak. Dro litt tilbake for å få oversikt, men fant det så bare greiest å løpe videre.

Deretter bra fram til 8.post. Kollen med 5.-9.post var helt snauhogd, så litt bom å legge løypa her. Runda for mye og kom for langt ned til 9.post. Dette var starten på en dårlig periode med vinglete løping, som nok ble litt forsterka av at jeg slo kneet i en stokk på 10.strekket og mista styringsfarta for ei stund. Merka at det gikk litt mye til høyre på 14.strekket, men det ble for fristende å holde seg inne i skogen der løpbarheten var best.

På vei ut av 14.post så jeg Håvard bak meg, og dette var heldigvis et spark bak til å få opp både fart og konsentrasjon igjen. Resten gikk ok. Ved 23.post var det en ny haug og mye graps, så ble en eye-touch der. Kom ut på stien uten å ha sett gropa på 25.post, så dro tilbake til jeg fikk kontroll med kollen ved 4.post og tok en ny kurs.

Totalt sett litt for dårlig konsentrasjon og gjennomføring på denne økta.
Vis kommentarer (0)
 
Trening Tveide moner (03.08.2017) Trening Tveide moner (03.08.2017)