O-intervall Langsvann (29.07.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Langsvann
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 7.62 km
Tid: 74:24
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 170
O-intervaller m/fellesstart på hvert drag, gafla mer eller mindre etter evne. Hadde fokus på forenkling/stole på kompasset og selvstendig orientering.

Drag 1:
La meg bevisst litt til høyre til 1.post for å ha kontroll med vannene til høyre. Nølte litt før jeg fikk oversikt ned mot 2.post, ellers ok.

Drag 2:
Syntes jeg greide å ha passe kontroll mot 6.post. Den store myra før posten gjorde selve posten enkel, men mulig å rote seg bort med dårlig retningsløping på strekket.

Drag 3:
Noe knot på nytt hogstfelt før ledningen. Prøvde å utnytte slepene, siden de ga langt bedre løpbarhet enn resten av hogstfeltet. Ellers greit.

Drag 4:
OK til første post (10.), men deretter dagens største feil. Planen var en høyresving, og fulgte planen fram til gulmyra etter drøyt 150m. Men derfra skulle jeg bare løpe "rett opp lia". Ble kanskje litt påvirka av de som hadde gaflinga lenger til høyre, men uansett var den største feilen at jeg glemte å bruke kompasset. Ser av kartet at det går en rygg ut der jeg løp opp, så følelsen av å løpe "rett opp" var nok reell. Da jeg traff ei skrå myr litt før toppen, gjorde jeg så feil nummer 2 ved å anta at jeg var 150m lenger sør, og dreide dermed enda mer nordover. Forstod imidlertid kjapt hvor jeg var da jeg kom opp på den store, gule myra.

Drag 5:
Tenkte egentlig løpe helt nord for stupene til post 14, men fant en nedgang lenger sør. Skummel post i litt uoversiktlig skråli. Hadde omtrentlig kontoll på hvor høyt jeg lå i lia, men glad da steinen viste seg å ligge ganske åpent og lett synlig. Kom noen meter for langt til høyre inn i post 15.

Totalt sett ei bra økt, med minus for dårlig kompassbruk til post 12. Følte jeg stort sett klarte å forenkle bra, samtidig som jeg var nøye nok der det var nødvendig. Også fin trening i stafettløping, der man hele tida fikk vekslinga mellom å ligge alene og sammen med andre.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Langsvann (29.07.2017) O-intervall Langsvann (29.07.2017)