O-intervall Frikstad (18.06.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Frikstad
Land: Norge
Distanse: 5.95 km
Tid: 58:36
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 165
Moderat hardøkt med fokus på forenkling og å ligge på forskudd med inngang/utgang post.

1-4) Grei start, men stanga altfor mye i terrenget på 2.strekket. Når jeg ikke klarte å komme meg langt nok til venstre til å runde kollene, burde jeg heller lagt meg rett til høyre for streken.

5-10) Sløv med utgangen fra 6.post, og fikk dermed ikke den planlagte slake venstresvingen til 7. Også en liten sving inn i posten. Følte generelt jeg hadde løpt altfor mye mot terrenget hittil på økta, og la videre inn mer fokus på å prøve å jobbe med terrenget. Greit resten, men tror egentlig det hadde vært like greit å løpe en rettere linje midtre del av 10.strekket. Brukte tid på å forstå kartet inn mot posten - burde vært flinkere til å utnytte de største kollene.

11-15) OK. Klarte å jobbe mer med terrenget på dette draget.

16-20) OK nesten fram til 19.post. Litt unødvendig nøling her fordi jeg ikke så steingjerdet med en gang og høydepunktet til høyre var større enn forventa. Deretter 2 feil på 20.strekket. Ble først redd jeg hadde havna i et søkk som gikk for mye nordvestover i starten av strekket, dro østover og fikk med meg litt skrentklatring. Havna så i feil søkk etter ledningen. Rakk bare å tenke at "skulle ikke stien svinge til høyre?" før jeg så det gule området foran meg.

21-27) Fikk snirkla meg greit fram i starten. Tror man burde løpt nedom bygning og sti til 24.post. Trodde jeg hadde kommet et søkk lenger bort i starten av 27.strekket, men skjønte raskt feilen da søkket stoppa uten at det hadde dukka opp noen pytter.

Ei økt uten de store feilene, men følte, som nevnt, at det ble litt mye jobbing mot, i stedet for med, terrenget i perioder.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Frikstad (18.06.2017) O-intervall Frikstad (18.06.2017)