Karthusk Timenes (24.02.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Timenes
Land: Norge
Distanse: 4.95 km
Tid: 57:41
Gj.sn. HR: 116
Maksimum HR: 145
Fokus på å lage raske, enkle planer og stole på disse lengst mulig. Økta gikk stort sett bra, med noen unntak:

2) Skjønte ingenting da jeg kom opp på stien, siden jeg hadde tenkt å komme opp et søkk lenger øst. Men tok sjansen på å løpe østover på stien, og "leste meg inn" uten å måtte se på kartet.
3) Vurderte å løpe rundt pga stuprekka, men tok sjansen... Endte først på en kant med i overkant langt å hoppe ned til steinura under. Da jeg skulle opp igjen, viste dette seg imidlertid å være lettere sagt enn gjort, delvis pga isete berg/steiner. Rakk å tenke at det ville bli kaldt å sitte her og vente på hjelp på ubestemt tid, før jeg klarte å kravle meg opp igjen. Vurderte å løpe rundt, men siden det ville bety å måtte kikke på kartet igjen, valgte jeg i stedet et nytt (og denne gangen mer vellykka) klatreforsøk. Vel nede var imidlertid kartminnet bleknet noe, og jeg måtte se på kartet igjen rett utenfor ringen.
7) Missa et stikryss, kom til et jorde som ikke var en del av kartminnet mitt, men antok det betydde at jeg var for langt til høyre. Stoppa i synsavstand til posten for å slippe å klatre over et nytt gjerde, bare for å oppdage at jeg uansett måtte over 50 meter ut på 8.strekket.
8) På vei til riktig kolle da jeg ble finta ut av en skrent lenger ned. Irriterende.
11) Glei litt langt sørover ut av 10.posten.
Vis kommentarer (0)
 
Karthusk Timenes (24.02.2017) Karthusk Timenes (24.02.2017)