TV-cup 1 (06.01.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Tinnheia-Grim
Arrangør: Thorbjørn Værp
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.99 km
Tid: 20:36
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 167
Hadde fokus på å alltid være på forskudd med veivalgene. Gjennomførte som I3-økt.

1) Kom kjapt inn på kartet, men brukte nok et par sekunder på å sjekke at jeg virkelig hadde fått på alt av klær og med alt av utstyr etter en litt vel kjapp festing av løst batteri rett før start.
2) Bestemte meg raskt, men dårlig veivalg. Tapte snaut 20 sek.
3-5) OK
6) For opptatt av å lese framover i løypa. Løp forbi stien inn og tapte 15 sek.
7) Så ikke posten, som hang på baksiden av gjerdestolpen, og fortsatte opp til busskuret. Hovedårsaken til bommen var nok likevel at jeg ikke hadde lest postbeskrivelsen. Tapte 20 sek.
8) Fornøyd med å vite at jeg skulle innenfor gjerdet, men ikke så fornøyd da jeg, på vei til 9.post, ble tatt igjen av løperne bak og innså at jeg hadde oversett en gjennomgang i gjerdet. Tapte 10 + litt mindre enn 10 sekunder (inn/ut av posten).
9) ok
10) Klarte ikke avgjøre om høyreveivalget var lovlig eller ikke, og ble dermed venstre.
11-12) OK
13) Usikker på veivalget, men landa på venstre. Sannsynligvis et par sekunder langsommere enn høyre.
14) OK
15) Brukte litt tid på å se hvor det var mulig å komme fram til posten. Gjennomførte dårlig: Løp opp grasskråningen i stedet for å følge gangveiven rundt.
16-18) OK
19) Usikker på veivalget. Litt mer usikker av at kartet var blitt noe uklart i dette området. Burde kanskje løpt til høyre for kirken.

Totalt sett ble det for mangle feil på denne økta, spesielt mtp at jeg ikke løp maks hardt heller. På den annen side var de fleste feilene i kategorien "ikke se eller ta feil veivalg" eller "dårlig balanse mellom å være her og nå og å se framover i løypa" - altså typiske feil man sannsynligvis kan luke bort en del av ved å trene litt mer sprint. Og det kan det jo se ut som det blir anledning til framover mtp snøen som har lavet ned de siste dagene (og som det også ser ut til å komme mer av).
Vis kommentarer (0)
 
TV-cup 1 (06.01.2016) TV-cup 1 (06.01.2016)