Jukola 1.etp (15.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kangasala
Land: Finland
Disiplin: Jukola
Etappe: 1.
Ligger litt bak i starten, men siste halvdel av 1.strekket er jeg langt fremme. Får orientere en del selv, og er først på 2. og 3.post, men blir passert inn til 4.post (første TV).
Bommer 5.post. Ligger først, så litt tilfeldig at jeg traff rett i andre gafflingsposten. Taper litt over minuttet.
Greit videre, snur etter ca 10sek etter 8.post da jeg ble usikker på om jeg stemplet ordentlig.
Full kontroll inn i 9.post. Feltet løper rett i den forbudte myra til 10., jeg var en av de lengst til venstre så kommer fint opp i front igjen. Først i feltet på TV-posten på 11. (viste seg Einar Melsom var alene foran, men så ikke hans lykt).
Ny bom til 12.post, trodde jeg hadde god kontroll og løp opp ved de to skrentene litt sør-øst for posten, men tydeligvis ikke. Leste meg inn på slepet. Kom langt bak i køen igjen. Nr 42, 1:22 bak på neste TV-post (14.)
Løper veldig bra på 15. og 16.post, og tar også en del plasser første halvdel av 17.strekket. Mistet litt kontrollen da jeg skulle løpe ned fra toppen mot 17.post, da folk løp litt i alle retninger og kom plutselig litt alene. Orienterer stødig i posten.
Samler seg til 18.post og ser flere kjentfolk.
Ut av 18. ser jeg at det ikke er så mange lykter foran. Tar et skikkelig drag ved bekkekrysningen til 19., og kommer langt frem. Nr. 6 på Tv-posten på 19.
Holder meg langt fremme til 20.post, og da vi løper over siste kollen og skal løpe ned i 20. drar det seg virkelig til. Kommer for langt til høyre, men det gjør heldigvis de fleste andre også. Litt avventende til 21.post, men er der som nr 4 og spurter hardt ut av posten for å få ryggen til Jerker Lysell. Holder ryggen og stempler like bak han på siste post. Slår han på oppløpet, og får sende ut Marius først på 2.etappe. Herlig følelse :)

Laget blir nr 33, en plassering vi er godt fornøyde med!
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 1.etp (15.06.2019) Jukola 1.etp (15.06.2019)