Kolmårdskavlen (06.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Etappe: 3
Distanse: 7.01 km
Tid: 40:04
Kliner til med en analyse:

S-1: Går ut nokså alene på en god plass etter gode løp av Sjur og Ståle. Respekt for 1.posten, så tar uten å bry meg om noen andre. Fin start.
1-2: Ser noen løpere komme inn foran meg fra ulike kanter. Blir påvirket og klarer ikke å følge egen kurs. Smeller i feil gaffling, og stresser litt. Skjønner at jeg må være for langt nord og løper sørover. Finner posten, men går ett minutt.
2-3: Ser stupet og deretter gulkollene på avstand.
3-4: Bra første halvdel. Opp bakken, og god kontroll under kraftledninga. Får stupene på høyresida, og tenker mye er gjort. Sneier rett forbi posten, som ligger godt nedi et (grønt) søkk. Kommer etterhvert til skrentrekka, og løper tilbake igjen, taper 45sek.
4-5: Bra, god kontroll.
5-6: God utgang. Hadde tenkt å løpe over hogsten etter veien men var fint i grønten så dro gjennom der istedet. Når jeg så kommer ut i en myr antar jeg det er den store myra og løper vestover. Plutselig stopper myra og det er et svært stup til høyre. Stopper opp og skjønner tegninga til slutt. Håpløst. Tar deretter posten fint, men taper 1 1/2 min.
6-7: Drøyt fint terreng. Fin utgangsretning, ser gulflekkene løfter blikket og ser koller og steiner. Kontant inn i post. Bra.
7-8: Bra strekk.
8-9: Utnytter stien. Kontroll opp stupa, og nøye inn i post. Tar igjen en fra Långhundra, som har vært på feil gaffling.
9-10: Kurs. Ser steinblokkene til høyre for meg, og fotsetter på kurs. Ser så gulkolle og kan ta posten.
10-11: Nedover, bra.
11-12: Kutter grønten litt, resten av strekket er greit.
12-M: Fint.
Totalt: Dårlig første halvdel, god andre. Godt fornøyd fra 6.post og inn. Blir nr 13 til slutt.
Vis kommentarer (0)
 
Kolmårdskavlen (06.04.2015) Kolmårdskavlen (06.04.2015)